V našem invalidskem podjetju ponujamo tudi storitve vezenja na skoraj ves promocijski tekstil, ali pa prinesete svoja oblačila na vezenje.

Nudimo vam:

  1. Visoka kakovost: Naša storitev vezenja ponuja visoko kakovostne izdelke. Uporabljamo najnovejšo tehnologijo vezenja in vrhunske niti, ki zagotavljajo trpežnost in dolgo življenjsko dobo vezenja na oblačilih.
  2. Profesionalen videz: Vezenje na oblačilih daje izdelkom profesionalen in premišljen videz. To je odličen način, da podjetje ali organizacija izstopa in pokaže svojo zavezanost kakovosti.
  3. Trajnost: Vezenje je trajen odtis na oblačilih. Vezenje bo ostalo jasno in lepo tudi po številnih pranjih.
  4. Prilagodljivost: Ponujamo široko paleto možnosti prilagajanja. Stranke lahko izbirajo med različnimi barvami niti, velikostmi in slogi pisav ter različnimi vrstami oblačil.
  5. Učinkovitost za promocijo: Oblačila z vezenim logotipom ali sporočilom so odličen način za promocijo blagovne znamke ali dogodka. So mobilni in dosežejo širok krog ljudi, kar povečuje prepoznavnost.
  6. Ekskluzivnost: Vezenje dodaja ekskluziven pridih oblačilom, kar lahko poveča privlačnost in želeno vrednost izdelka.
  7. Personalizacija: Stranke lahko ustvarijo popolnoma edinstvene kose z vezenjem, ki odražajo njihovo identiteto ali sporočilo.
  8. Hitra storitev: Naša ekipa je specializirana za hitro izvedbo vezenja, kar omogoča, da stranke hitro dobijo prilagojena oblačila.

Z našim pristopom k vezenju in osredotočenostjo na kakovost bomo zagotovili, da bodo stranke zadovoljne z vsakim korakom postopka.

Pošljite povpraševanje

Sedež podjetja
MODEX d.o.o.
Mestinje 13D
3241 Podplat

040 805 801