Dobrodošli v naši šivalnici, kjer skrbimo za vaša oblačila in tekstilne izdelke na profesionalen in natančen način. Pri nas se lahko zanesete na širok nabor storitev, ki vključujejo:

  1. Izdelava in popravilo delovnih oblačil: Specializirani smo za šivanje delovnih oblačil vseh vrst. Ne glede na to, ali potrebujete nove uniforme za svoje zaposlene ali popravilo obstoječih delovnih oblačil, smo tu, da vam pomagamo. Naša izkušena ekipa poskrbi, da so oblačila funkcionalna, udobna in trpežna.
  2. Izdelava in popravilo vrtne opreme: Poleg oblačil se ukvarjamo tudi s šivanjem vrtnih garnitur, blazin in ostale opreme za vaš vrt. Vaš vrt lahko oživi s svežimi blazinami ali popolnoma novim kompletom sedežev, prilagojenim vašim željam.
  3. Popravila oblačil: Ne glede na to, ali potrebujete menjavo zadrg, krajšanje hlač ali splošno popravilo oblačil, vam lahko pomagamo. Naši sodelavci imajo izkušnje z različnimi vrstami tkanin in oblačil, zato bodo vaša oblačila hitro in strokovno popravljena.
  4. Šivanje po meri: Če iščete popolnoma prilagojen kos oblačila ali pa potrebujete preprosto prilagoditev, smo tu, da vam pomagamo uresničiti vaše želje. Naša ekipa bo poslušala vaše želje in vam svetovala glede najboljšega načina izdelave.

Pri nas je kakovost na prvem mestu. Uporabljamo najboljše materiale in se trudimo za natančnost in detajle pri vsakem projektu. Naš cilj je zagotoviti, da so stranke zadovoljne s končnim rezultatom in da se vedno znova vračajo k nam.

Ne glede na to, ali potrebujete rešitev za vaša delovna oblačila ali želite osvežiti svoj vrt s kakovostno opremo, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali!

Pošljite povpraševanje

Sedež podjetja
MODEX d.o.o.
Mestinje 13D
3241 Podplat

040 805 801