O podjetju in naši ekipi

Kdo smo? Kaj delamo?

Začetki podjetja Modex, d.o.o. segajo v leto 1993, s storitvama oglaševanja in tiskarstva pa se ukvarjamo že od leta 2012. Smo mlad, zanesljiv, kreativen in profesionalen tim. Za zadovoljstvo naših strank se trudimo s kratkimi dobavnimi roki, konkurenčnimi cenami ter kvalitetno in strokovno izvedenimi storitvami. Vaša želja je naš izziv, ki se ga bomo lotili s svežimi in inovativnimi idejami.

Kvaliteta

Globalni trg se nenehno spreminja in s tem narekuje novosti ter posodobitve, ki jim z našo profesionalno naravnano ekipo zvesto sledimo. S tem lahko zagotovimo kvalitetno izvedene storitve in izpise strojev po konkurenčnih cenah ter kratke dobavne roke. Za izdelavo uporabljamo izključno kvalitetne materiale ter sledimo trendom.

Skrb za stranke

Stranka je pri nas na prvem mestu. Nudimo osebni pristop z vključevanjem v delovne procese skozi celotno izvedbo tiskovin ali pa samo v proces grafičnega oblikovanja oziroma priprave na tisk. Rednim strankam ponujamo ugodnosti v obliki popustov ali brezplačnih dostav. Za vse stranke pripravimo mesečno akcijo v obliki šestih izbranih tiskovin oziroma storitev z zelo ugodnimi popusti, od -15% do -40%.

Kreativnost

S kreativnimi in svežimi idejami Vam bomo svetovali pri izbiri: vrste tiska, papirja, folije za polepitev vozila, laminacije za nalepke,... Skupaj bomo naredili izdelek, ki ga boste z veseljem pokazali.

Pošljite povpraševanje

Sedež podjetja
MODEX d.o.o.
Mestinje 13D
3241 Podplat

040 805 801