V našem podjetju smo izdelali nov tiskan oglaševalski medij pod lastno zaščiteno blagovno znamko LOKALNI INFORMATOR.

Lokalni informator je namenjen gospodinjskim uporabnikom, saj ga v sodelovanju s Pošto Slovenije raznosimo po celotni državi. V LOKALNEM INFORMATORJU so zajeti domači obrtniki, ponudniki storitev in podjetja, ki jih potrebujemo vsak dan zase ali za naš dom in okolico. Je odličen medij za predstavitev Vaše ponudbe širši javnosti, ki si jo lahko ljudje ogledajo kar v njihovem domačem fotelju.

Stremimo k temu, da na enem mestu združimo slovensko znanje, proizvode, turizem, storitve in obrti. S tem želimo pomagati domačim ponudnikom k večji prepoznavnosti in promociji, obenem pa iskalcem kvalitetnih produktov in storitev omogočiti lažji dostop in pristop k domačim podjetjem in podjetnikom. V domačem okolju imamo le teh dovolj, da skupaj postanemo še bolj močni in povezani.

Utrjujemo spoštovanje slovenskih blagovnih znamk, storitev in proizvodov, pri kupcu pa zavest, da je slovenska ponudba, narejena doma in z domačim znanjem, kvalitetna.

POZANIMAJTE SE ZA OGLAŠEVANJE V LOKALNEM INFORMATORJU ALI NAROČITE SVOJ BREZPLAČNI IZVOD NA DOM, Z NAŠIM SPLETNIM OBRAZCEM.

Pošljite povpraševanje

Sedež podjetja
MODEX d.o.o.
Mestinje 13D
3241 Podplat

040 805 801